Redlight Secrets

Prostitutie-museum wat de bezoeker een kijkje laat nemen in een wereld waar de meeste mensen alleen nog maar van gedroomd hebben.

Ontdek in het museum de verborgen wereld van het Red Light District. Één van de wereld’s uniekste, beruchtste en bekendste buurten. Neem een kijkje achter de schermen van een van de oudste beroepen ter wereld en ervaar hoe het is om achter een van de bekende ramen te zitten. Ontdek alle geheimen van de Amsterdamse prostitutie, bezoek de kamers waar ze in werken en lees de verborgen erotische verhalen van bezoekers.

Het museum is gevestigd in een historisch 17e-eeuws grachtenpand en is één van de topattracties van de stad. Ontdek de verborgen wereld achter deze industrie en leer over het beroep door de verhalen van de werkende meisjes zelf.

Boek Nu!

World’s first museum of prostitution

Visit Red Light Secrets, Museum of Prostitution and see the inside of the prostitute’s rooms, hear their stories and learn all about the secrets of the world’s oldest profession.

The museum is housed in a famous brothel in Amsterdam that is still in its original state. You’ll even get a chance to sit behind one of the windows to feel what it is really like to be watched from the streets.

While the sex industry is very open and visible in the Red Light District, it is also shrouded in mystery and secrets. Who chooses to do this work? And why? How much money do they make? What types of people visit a window prostitute? And what happens when the curtains close? Visit Red Light Secrets and find out.

  • World’s first prostitution museum
  • Take a seat in a red-lighted window (unique picture included!)
  • Simply enter with the E-ticket on your phone
  • 12 free audio stories
Book Now!