The Amsterdam Dungeon

Booking Amsterdam: The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis tot leven! Overleef jij de verschrikkelijke Pest? Of een rechtzaak van de Spaanse Inquisitie? Verdwaal jij in het spiegellabyrint? Kom erachter in The Amsterdam Dungeon, de favoriete familie attractie van Amsterdam.

The Amsterdam Dungeon

VOC

Stap aan boord van een 17e-eeuws schip van de VOC en ga op een angstaanjagende reis terug in de tijd. Trotseer ellende, geweld, ziekte en dood tijdens deze reis om de wereld. Stap in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Kom jij levend terug?

Meynes Cornellis

Stap in de paranormale wereld van Meynes Cornelis, een veroordeelde heks uit de Middeleeuwen. Zodra je haar vervloekte huis betreedt, voel je een ijskoude wind om je heen en sta je plotseling oog in oog met een geestverschijning die je doet verstijven van angst. Kan jij ontsnappen?

The Reaper Drop Ride

De man met de zeis, de engel des doods, of hoe je ‘m ook wilt noemen, Magere Hein komt ons allemaal halen. En nu komt hij speciaal voor jou. In het aardedonker stuurt Magere Hein je op jouw allerlaatste tocht naar de afgrond van wanhoop en angst. Probeer niet te hard te schreeuwen op je weg naar beneden.

Rembrandt’s Secret

Voel je hart tekeer gaan van angst als je het krankzinnigengesticht betreedt waar in de duisternis Rembrandts in de steek gelaten minnares op je wacht. Omgeven door krankzinnige, wanhopige en boosaardige zielen krijst zij om hulp. Overleef jij haar kwelgeesten? Ontdek dit alles en nog veel meer tijdens een bezoek aan The Amsterdam Dungeon. Kom met je vrienden en familie. Het is ook mogelijk om een groepstour, verjaardagspartij of bedrijfsfeest te organiseren in The Amsterdam Dungeon.

Plan uw bezoek

Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan Madame Tussauds dat om de hoek op de Dam ligt. De Nieuwezijds Kapel aan het Rokin is omgebouwd door het Britse bedrijf Merlin Entertainment. Merlin exploiteert ook ”dungeons” in Londen, Edinburgh, York en Hamburg. The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen onder de 14 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Adviesleeftijd vanaf 10 jaar. De achtbaan is geschikt voor personen met een minimale lengte van 1,20 m. Een bezoek duurt ongeveer 90 minuten.


Booking Amsterdam